TIME TO GO


Juhuuu, siin on ka meie teine osa Kamillaga detsembris loodud piltidest! Ma pole väga aktiivne blogija olnud, sest kes veel ei tea, siis täpselt 2 nädalat tagasi minestasin ja kukkusin oma esihambad välja ning kogu selle aja olen oma energiat suunanud esihammastesse. See aeg on olnud päris piinarikas aga hea huumoriga saab kõigest üle. Mu moto oli The Scripti laulust sõnad "every day every hour, turn the pain into power!".  Hea uudis on see, et mul on lõpuks ilusad esihambad (!!!) aga pikk taastumine on veel ees ja peale reisi jätkan raviga. 
Okei, aitab hammastest, sest kohe kohe hüppan lennuki peale ning mu Aasia seiklused võivad alata! Kõige rohkem jäädvustusi saab näha Instagramist (follow me here) ning nii palju kui mul internetti on, siis proovin tuua ka kõik seiklused siia oma armsasse blogisse! Siinkohal soovin öelda ka aitäh kõigile neile, kes siia piiluvad ja armsaid kommentaare jätavad või facebooki kirjutavad. See annab mulle palju motivatsiooni juurde ja teeb iga kord niii rõõmsaks! Ma olen siiralt tänulik Teile!!! ♥
Eile õhtul tulid mu kallid sõbrad külla, et mulle tõelisi "tarkuseterasid" jagada ning mind järjekordselt "ära saata". Selliseid "ärasaatmisi" on mul palju olnud, aga näe damn it, ikka ja jälle tulen tagasi :D Mul on nii hea meel, et kõik tulid kohale, kuigi ma teatasin sellest istumisest vaid paar tundi ette!  ♥
Nii, aga nüüd on aeg pakkida seljakott ja mu esimene sihtkoht, kus ma pikemalt peatun, on Põhja-Tais Birma piiri ääres asuv pisike küla Pai. Palju trippimist on ees! Saadan palju armastust kõigile ja Eestimaa pinnal võib mind näha märtsi lõpus! 
***
Wohooo, finally the second part what we created with Kamilla is here! I haven't been here very active because last 2 weeks I have put all my energy into my teeth. Finally I have my smile back and I'm so happy!! My moto has been "every day every hour, turn the pain into power!" from The Script song called "Superheroes"! Seriously, this pain was awful but enough about that. 
Now it's time to pack my bag and head to airport because my Asia trip will start! First stop is Northern Thailand where I'm gonna stay in little village called Pai
If I have internet then ofcourse I'm gonna share all my adventures here, so stay tuned! Love u all! 

8 kommentaari

 1. Ilusat sõitu! Jään kindlasti pilte ootama :)

  VastaKustuta
 2. Palju edu ja ägedaid seikluseid. Tee siidihunnikutele minu eest ka üks pai :)

  VastaKustuta
 3. Tsauka! Kuule, kust sa sellise rinnahoidja said? Ma olen nii kaua otsinud, aga poes pole eriti selliseid eba-pushup'e saadaval..
  Aitäh ja mõnule reisul :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Heii :) See oli hea leid Lindexist. Aga sarnaseid paljudes kiirmoebrändides olemas, et tuleb otsida ja loodan, et saad samuti hea leiu ;)

   Kustuta

Back to Top