THAT'S HOW A SUPERHERO LEARNS TO FLY

Kõigepealt ütlen SUUR aitäh! Nii reisisoovide kui ka toetuse eest mu hambasaagaga. Ma olen nii tänulik, et mul on nii toetavad inimesed ümberringi! See nädal on olnud ikka omaette seiklus, aga positiivsuse ja naeruga saab kõigest üle!
Otsustasin nädalavahetuse maal veeta, sest pidin eile Raplas vahepeal ka misse natuke stiliseerima ühe moeshow raames.  Sellest aga järgmises postituses. Mu nädala seiklused ei olnud veel lõppenud, sest kui eile hakkasin Raplast koju minema oli autol aku tühi. Ooops, keegi unustas valed tuled peale... Kui lõpuks maale tagasi jõudsin ja arvasin, et on aeg tudule minna, siis leidsin ennast hoopis öösel Tallinnasse sõitmas, sest õe sõbrannal oli vaja haiglasse minna. Terve tee sai nalja tehtud, et niipalju siis mõnusast nädalavahetusest maal. Meil ikka juhtub! 
Mu järgmine postitus peaks olema teemal, mida süüa kui midagi süüa ei saa? Te ei kujuta ette ka kui väga ma tahaks süüa!!! :D Millegi hammustamine tundub kauniskauge tulevik olevat.. Aga positiivne on see, et saan varsti öelda, et ma olen peaaegu kõik jogurtid järgi proovinud. Loodan, et Teil kõigil oli samuti meeldejääv nädalavahetus ja toon siia ka oma tavalise casual outfiti! 
***
First of all, thank you for your support! I'm surrounded with the best people in the world!! ♥ This week has been a hell of a ride but positive attitude can exceed everything!
I thought that spending my weekend at my parents home is a good idea. I also had to do some styling work with Miss Raplamaa contest there. But my relaxing weekend did'nt last very long because after fashion show when I wanted to go home, I realized that I had forgotten the wrong lights on and the car battery was empty. Ooops... Finally after my parents help I arrived at home but when I decided to go to sleep my sister came home and told that we have to go back to Tallinn because her friend needs to go to hospital. What can I say, life's an adventure!
I hope you all had an amazing weekend and here's my typical casual outfit!

Kommentaare ei ole

Back to Top