WINTER WONDERLAND

Jõulud on suurepärane aeg puhkuseks! Lihtsalt sööd (ja mitte vähe..), loed raamatuid, vaatad filme, müttad metsas ja oled ilma ühegi kohustuseta. Aeg teha kõiki asju, mille jaoks muidu nii palju aega ei jätku. Ka blogi jaoks. :)  Käisime eile metsas müttamas Janne ja Triinuga, aga siis olin rohkem kaamera taga, kuid täna hüppasin ise kaamera ette. Ilm oli täna lihtsalt suurepärane. Ma olen kohutavalt sõltuv ilmast ja kui päike paistab, siis mu energiatase on kohe laes! Õnneks varsti saan päikest väga pikalt nautida.. Kirjutades seda postitust praegu maalt, avaneb mulle imeilus talve võlumaa loojang.. Kogu maa sädeleb ja südames on tõeline rahulolu! Super tunne!
 Rääkides jõuludest, siis sel aastal polnud mul mingit jõulustressi, kuna sõpradega ei tee me juba aastaid kingitusi. Selle asemel pühendame teineteisele hoopis aega, mis on kõige väärtuslikum kingitus, mida lähedastele kinkida. Seega nüüdseks on peetud jõuluõhtud kõikide kallite sõpradega ja söödud oi-kui-palju. Perega leppisime sel aastal kokku, et jõuluvanal laseme puhata ja igaüks teeb hoopis kuhugi annetuse. Minu oma läks teele Filipiinidel asuvasse MTÜ-sse Andakidz, mis on eestlase poolt rajatud ning kuhu ma ka ise veebruari lõpus vabatahtlikuks lähen. Väike hint-hint, millest varsti siin lähemalt räägin.  ;)
Soetasin selle kampsuni ammu aega tagasi juba Humanast, aga ma ei saa seda kanda, sest see ei mahu ühegi mu jope ega mantli alla. Aga ega see pole põhjus, miks seda ostmata jätta. Jääb kevadet ootama! Loodan, et kõik kes metsa müttama ei jõudnud, saavad oma annuse siit piltidelt kätte!
Ilusat pühade jätku!
***
Christmas is perfect time for taking some time off! Eat (a lot!), read books, watch movies, go for a long walks and just relax. Perfect time to do all the things what you want and have no duties. It's also a good time to take some photos for your blog and ofcourse when you have this magical weather you just can't sit on the couch. True winter wonderland! 
Talkin' about Christmas then this year I did'nt have any stress at all because with friends we don't make gifts anymore. Instead of this, we dedicate to each other the most precious gift ever - time. So we gather together, make gingerbreads, drink glögg and just hang together. This year was also different in our family, because we made a deal, that instead of making presents, we're gonna make a donation. I sent my donation to Andakidz, which is a non profit organisation in Philippines. I'm also going to be a volunteer there in the end of February. Little hint-hint ;)
This big sweater is from thrift store and I can't wear it every day because it won't fit under my coat :D But it's not the reason why to leave it in the store. Well, I hope I managed to bring you some winter wonderland feeling! Happy Holidays!

2 kommentaari

Back to Top