WHAT'S UP

Photo- Anete Palmik
Kui läheks tiitlite jagamiseks, siis mulle kuuluks neist "maailma kõige uimasem inimene".  Jaaa, ma teen alles nüüd teatavaks kingiloosi võitja. (Ma ausalt ka lähen ja häbenen natuke aega nurgas.. )
Agaaa.... Palju õnne Karmen S.! :) Võtan Sinuga meili teel ühendust ja varsti saad juba minu tehtud seelikut kanda!
Tähtis uudis teatatud, räägin natuke oma tegemistest. Ütlen ausalt, et nende hallide ilmadega kahanes minu energiavaru meeletult..Kool ja töö on oma osa võtnud ning piltide tegemisega on keeruline olnud. Seepärast on ka siin vaikus valitsenud. Õnneks veetsin ma palju aega kinosaalis ja trennis, seega need hallid ilmad möödusid eriti kiirelt. Mitte et praegu poleks hall ilm.. Aga oma energia olen uuesti leidnud!
Rääkides Moekinost, siis vaatasin ära veel kaks filmi. "Balmaini stiil" oli hästi tempokas ja kaasahaarav ning mulle meeldis selle filmi puhul, et sai näha kollektsiooni valmimist algusest lõpuni. Võib-olla oli see film isegi liiga kiirelt üles ehitatud, et vahepeal oli küll selline tunne, et wowww tahaks hinge tõmmata.  "Vogue eri-toimetaja silm" oli mõnus moefilm, kust sai rohkem teada fotosessioonide telgitagustest ja oma ala tipptegijatest. Need kõik kunagised ja praegused Vogue toimetajad olid omaette isiksused ja mõnus oli vaadata kirglikke inimesi. Käisin ka PÖFFi ühte filmi vaatamas ja seda parem ei hakkaks kommenteerimagi, sest peale filmi oli küll tunne, et okeii.. kuidas ma seda filmi sattusin vaatama? :D  Aga selleks aastaks on PÖFF läbi ja jään uut ootama, eriti just Moekino! Suur aitäh korraldajale Helen Saluveerile, et ta tõi meie ette suurepärase moefilmide valiku!
Kes mind Instagramis jälgib, siis on juba näinud, mis ma oma juustega tegin. Kes mitte, siis homme lähen Kamillaga pildistama ja varsti on uut materjali siin blogis näha. Whoop whoop!
***
Well, I'm gonna be honest and say that this gray weather don't inspire me so much here in Estonia.. Thatsway I haven't been very active here in my blog. At least I spent most of the time in cinema and I also worked out a lot. I really enjoyed PÖFF (Black Nights Film Festival) and watched a lot of fashion movies. Tomorrow I'm gonna go to take some outfit photos and then I can show you my new hair! Who follows me on Instagram, have already seen!

2 kommentaari

  1. Oooo, see on nüüd küll liiga hea, et tõsi olla!! jään siis rõõmsalt meili ootama :)

    VastaKustuta

Back to Top