TIME FOR SOMETHING NEW

Photo - Kamilla Katarina   http://trendiruum.ee/
Väike sneaky-sneaky sellest, mida neljapäeval Kamillaga tegime! Ei jõua ära oodata, et rohkem pilte siin jagada! Kamillaga koostöö sujus superhästi ning kaamera taga on ta tõeliselt hea! :)
Teisipäeval leidsin üle pika aja juuksuri üles ja lasin otsasid lõigata- üle 20 cm..  Ja olen nii rahul tulemusega ning ei kahetse raasugi! Suurt drastilist elumuutmist ma tegema ei hakka nagu Coco Chaneli lauses on- "A woman who cuts her hair is about to change her life"  aga usun, et seda muudatust oli vaja.  Kiidan iseend, et otsustasin viimasel hetkel ikkagist need katkised kiharad maha lõigata ja oma juuksurit, keda ma 100% usaldan. Kuigi mul oli vaid otste lõikamiseks aeg kinni pandud, leidis ta ka aja, et mulle heledad triibud juustesse teha. Juhuu! Väga hea vaheldus on lühikeste juustega ringi sahmida ja nii lõbus on uute soengutega katsetada. Kõik soovitused on siinkohal teretulnud! Aga aitab juustest, sest nende kohta tuleb varsti lausa eraldi postitus! Kes mind lives näha soovib, siis seadke pühapäeval sammud Sinilindu Moeblogijate Kirbuturule!
***
Little sneak-peek what we did with Kamilla on Thursday. We had so much fun and she is so wonderful with camera. I really loved to shoot with her and luckily next week we're gonna do it again!
As you can see, I visited my hairdresser and I cut down my hair. Actually I only went to cut some centimetres but ooops.. I decided to try something new and I'm so happy with the result! Now it's so fun to experiment with new hairstyles! Any kind of recommendations are more than welcome!

2 kommentaari

Back to Top