PASTEL PINK

Coat- Moetänav //  Sneakers- Vans // Jeans, sweater- H&M // Scarf- Reserved

Kamillaga tehtud pildid on lõpuks siin ja neid on palju, sest ma ei suutnud valida! Tsekkige ta blogi SIIN.  See lahe villane bomber jakk on pärit muidugi Moetänavalt (kahjuks küll näidis) ning see on mul uus absoluutne lemmik garderoobis. Eestis elades pole mantleid kunagi liiga palju.  Täna mul pikemaks jutustamiseks aega pole, sest on vaja mõne projektiga natuke tööd teha aga muidugi jõuavad kõik praegused pingutused hiljem siia blogisse!
Aga ma räägin hoopis naljaka loo eilsest, sest ausalt, kui paljudel on niiviisi juhtunud? Läksin sõpradega kinno ning kõigepealt ei suutnud me ära otsustada, et kas lähme Solarisse või Coca-Cola Plazasse. Valisime siis lõpuks viimase variandi ja siis olime jälle dilemma ees-kas "Nullpunkt" või "Praht". Pooled tahtsid ühte näha, pooled teist. Pikk argumenteerimine maha peetud, valisime "Prahi", sest "Nullpunkti" seansile polnud väga kohti. Suure naeru ja vadina saatel tatsasime kinosaali. Vaatasime pikalt treilereid ja mõtlesime, et miks nagu niiii pikalt neid näidatakse. Lõpuks hakkas siis meie film ning esimeses kaadris sain ma aru "Oh my god, me oleme vales saalis- see on see "John Wicki" film!"  Kas saab veeeel uimasem olla? Mis seal ikka, kuna meie õige film oli juba pikalt peal olnud teises saalis, siis vaatasime hoopis selle ära :D Terve seanss lihtsalt naersime ja mõtlesime KUI uimased ikka.. Ega milleks seda saali numbrit vaadata?  Omamoodi naljakas iroonia, sest alguses vaidlesime, et mis filmi vaatama läheme ja lõpuks valisime omale teadmata kolmanda :D  Loodan, et saite natuke nalja õhtusse- minu kulul!

***
Finally I can share images what we shot with Kamilla last week! You cand find her blog from HERE. This cool bomber jacket is from Moetänav and it's an absolute new favorite in my wardrobe. When you live in Estonia, you never have too many coats. Right now I'm working with some projects and soon all the result will be here! Stay tuned! 

8 kommentaari

  1. Kahju et sa ühtegi peegeldusega pilti ei pannud, need olid mu kõige lemmikumad :D

    VastaKustuta
  2. Minu esimene mõte oli ka kohe, et niiiiii mõnus seeria. Koostöö, nagu oligi oodata, tuli teil Kamillaga suurepäraselt välja (;

    *Merrific*

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga hea kuulda, et meeldib! :) Homme teeme Kamillaga jälle koostööd, niiet on mida oodata :P

      Kustuta
  3. Tead, ma nägin unes sind täna öösel, Annika! Ja sul oli äge uus soeng, mis oli praegusest umbes 30cm lühem veel :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma usun, et see jääbki unenäoks, sest nii lühikeseks ei lõika ma kunagi :D Aga tore et ma Su unenägudes elan :D

      Kustuta

Back to Top