WHY SO COLD?

Pullover- Reserved // Coat- Monton // Bag-Primark // Skirt- Only // Earrings- Moetänav samples

Sel päikselisel päeval kohtusin Anetega, et jääda tema kaamerasilma ette ning selle käigus arutasime ka natuke tuleviku koostööplaane. Kindlasti kajastub see siin ka blogis, niiet on mida oodata!
Kui aus olla, siis mulle üldse ei meeldi need miinuskraadid. Ma usun, et minuga nõustub vähemalt pool Eestit :D Tunnen, et iga hommikuga suureneb riietekiht mu seljas ning kõikvõimalikud sallid/mütsid/kindad varjavad need viimasedki ihukohad. Sellised ilmastikutingimused raskendavad huvitavate outfittide loomist, sest enamik riideid jääb mantli alla peitu. Korraks suutsin piltide jaoks mantli seljast visata, aga kahjuks ma olen üpriski külmavares ning tervis on ikkagist esimesel kohal, seega ei hakka ilu nimel liiga palju ohvreid tooma. Lihtsam variant on soetada omale värvilisi mantleid ja salle. See kollane mantel on mind väga hästi teeninud ja toonud igal hallil päeval päikese välja!
Rääkides oma toimetustest, siis pühapäeval külastasin Kassikohvik Nurrit, millest ma olin ammu kuulnud aga kuidagi polnud aega leidnud. Suurepärane koht, mida soovitan kõikidele kassiarmastajatele ning ei saa jätta mainimata, et sissepääsu summa läheb kassidele annetuseks. Esmaspäeval käisin vaatamas ka filmi "Tähtedevaheline" ning nüüd mõistan, miks kõik sellest räägivad. See film on vaatamist väärt!
Tulles tagasi moelainele, siis täna algas Moekino ning avafilmiks oli "Stiiliküpsus". Niii inspireeriv film! Ma olen siiani lummatud sellest, et raske emotsioone kirja panna! Räägin natuke pikemalt sellest juba järgmises postituses! Nüüd on viimane aeg soetada omale Moekino pileteid! Uskuge mind, mõeldes eelmise aasta filmide peale, siis igaüks neist oli tõeline elamus ja usun, et see aasta on samamoodi. Tänane film oli selle tõestuseks! Mul on nädalavahetusel ka plaan külastada Lennusadamas olevat "Meri riidekapis" näitust, seega järgnevad päevad tulevad väga moerohked! 
***
On this sunny and freezing afternoon I met with supercute Anete to take some outfit photos and to talk about our project which will be awesome! Stay tuned! 
Well, if I'm honest then I truly don't like this cold weather. It's so hard to pull out some cool outfits when you have to layer so much and in the end, everything will be under your coat.. At least I know myself how awesome clothes I'm wearing! The only way to brighten up your outfit is to buy many colorful coats and scarves and that'll do it.  I'm pretty sure that I'm not the only one who think in that way. :P
Talkin' about my life, then I visited on Sunday "Cat cafe" where there are cats running around and then you can play with them and at the same time enjoy their delicious food. How cool is that?! Oh, I also went to the cinema and watched "Interstellar" and damn how good it was! I truly recommend to see this!
Another days gonna be related with fashion because I'll go to see the exhibition "Sea in the wardrobe" and also I'm gonna watch many fashion movies.
 Photos- Anete Palmik

2 kommentaari

Back to Top