URBAN FLEA MARKET

Juhuuu, sain natuke ruumi kappi juurde! Üks tore õhtu kauplemisega sai veedetud ja ise ka ei usu, kui soodsalt andsin oma asjad ära! Kohe alguses ma lubasin endale, et ei lähe ringi vaatama, sest teadsin et oleksin sama kogusega, mis ära müün tagasi tulnud. Õnneks polnud mul seda aegagi, küll aga lõpus vaatasin natuke ringi ja muidugi soetasin kolm riideeset-2 euri eest!!!  Niiii palju lahedaid asju ja superfun üritus! Mul oli nii tore teiste blogijatega kohtuda ja päris elus on kõik veelgi armsamad!! Aitäh kõigile, kes kohale tulid ja aitasid mu kappi tühjendada ja mul oli nii tore kui keegi tundis mu blogi järgi ära! Musikallipai kõigile!!!
Ma oleks tahtnud korralikud pildid oma outfitist teha, aga kuna seal oli nii palju sagimist, siis see ei tahtnud kuidagi õnnestuda.  Küll aga näete, mis seeliku õmblesin omale esmaspäeval. Ma arrrrmastan mahulist kangast ja päris kindlasti valmib varsti jälle midagi uut! Samuti olen lummatud bra+blazer stiilist. Pintsaku alla sobib ideaalselt aina hoogu koguv soft bra trend, mida võib leida erinevatest kiirmoebrändidest.  Selle kandmine on suhteliselt ohtlik, sest stiilsuse ja labasuse vaheline piir on õhkõrn. Ma olen juba ammu tahtnud kuhugi oma soft bra ja pintsakuga minna, aga kuidagi pole sobivat üritust olnud. Õnneks varsti tuleb Tallinn Fashion Week ka! Eile aga otsustasin selle outfiti kodust välja viia ja usun et õnnestus! Panin pintsaku haaknõelaga natuke rohkem kinni, seega väga paljastav polnud. Kindlasti kannan seda stiili veel ning siis naasen siia palju paremate piltidega! 
Skirt- made by myself // Blazer - Moetänav // Bra- seppälä
Yesterday I sold my stuff in flea market because obviously I've got too many clothes at home and I really needed some free space in my closet! There were so many people and I could'nt take normal outfit pictures but you can get some sneaky-peaky from this skirt what I did on Monday. I love this fabric and pattern! 
I'm lately so obsessed about bra+blazer trend. It's so chic and at the same time so hot but it depends also how you wear it. You have to know the line between stylish and vulgar. I've tried this style frequently at home and yesterday I decided to take this outfit out! I hope I stayed in stylish frames haha. My blazer was quite closed so you could see this bra only a little bit. Soon I'm gonna wear it again and then I'll return here with better pictures!

Kommentaare ei ole

Back to Top