FREE YOUR SPIRIT

Idea & style by me
Clothes made by myself  //   Boots- Vintage
Photo and edit by Kristjan Kahur
MUA - Valentina Ljaš
Assistant - Grete Kokmann
Jewellery - Anne Proosa
Special thanks for horns to Sander Kivinukk 

Tundub, et suutsin selle sneak-peek pildiga palju elevust tekitada, loodan et pilte vaadates Te ei pettunud!!  Räägin ka natuke lähemalt sellest shoodist. Põhjus, miks ma seda tegin on väga lihtne- et ikka enda elu lõbusam oleks! Tavaliselt sellised asjad saavad alguse väga spontaanselt nagu ka seekord. Üks õhku visatud lause, millest omakorda tekkis idee ja siis juba teostus. Sügis, karge õhk ning värviline loodus inspireerivad mind meeletult ning kohe oli kindel lokatsioon teada- Viru raba, mida ma muideks külastasin esmakordselt.  Natuke boheemlaslik ja metsik stiil sobis suurepäraselt ümbritseva loodusega ning ka minu iseloomuga.
Mulle meeldib teha selliseid shoote, sest ma tunnen kuidas iga kord arenen ja õpin midagi uut ning oskan rohkem tähelepanu detailidele pöörata. Aina rohkem tõmbab mind stilistika ja just see loomeprotsess, kus alguses on palju ideid ning siis hakkad nii-öelda "sorteerima" ja rohkem detailidesse laskuma. Mul oli olemas kindel visioon sellest shoodist ning loodan, et suutsime fotograafiga seda hästi jäädvustada!
Mulle meeldib katsetada ja proovida uusi asju ning see pakub mulle põnevust. Rääkimata veel, kui palju uut energiat ma sellest ammutan! Ma pole kindlasti mingi nullsuuruses modell, kes oskab ja teab kõike.  2 aastat tagasi ma ei osanud üldse kaamera ees olla, aga kõik on õpitav! (Palju peegli ees harjutamist haha ) Kui olla kogu oma südamega asja juures, siis jõuab ka emotsioon pildile. Ootan suuuuure huviga Teie tagasisidet kommentaaridesse! :)
PS! Teine osa on ka veel tulemas!
***
Well, finally they are here! I'll talk more about this photoshoot background. The reason why we did this is quite simple- just to spice up your life! Autumn colors, sneaking cold breeze and this wonderful nature inspires me so much and I just could'nt miss the opportunity to shoot in mog, where the surrounding is just breathtaking. Boho/chic and wild style fitted perfectly with that nature and with my character. 
I enjoy doing photoshoots and every time I improve. I learn what is important and where I should put my attention. I really love the process where you have many ideas and then you begin sort the ideas and the whole picture becomes clearer.
This time I had the certain vision and I think we captured it! Enjoy the pictures and I hope you get inspired! Comments are more than welcome!'

12 kommentaari

  1. Nende piltide juures on kõik nii ideaalne, et ma ei julgegi siin suurte sõnadega midagi ära rikkuda.. Lihtsalt vau!

    Ps. Mulle hullult meeldib see Montoni kangas (ja see maxiseelik mis tuleb, oeh..)! Kuskohast sa selle ära nihverdasid? :D

    VastaKustuta
  2. Oii aitäh!! Kaua tehtud kaunike hehe :) Aga selle kanga sain Baltika kangalaost ja ma alles see nädal avastasin, et sellest kangast tulevad tooted kollektsiooni :D

    VastaKustuta
  3. Väga kihvt seeria! Ja seelik on nii-nii ilus! Tubli töö :)

    VastaKustuta
  4. Hästi kenad pildid, nii mõnusad värvid :)

    VastaKustuta
  5. Väga-väga-väga cool shoot, Annika! Sul see poseerimine lausa veres ;)

    VastaKustuta
  6. Super! Ning see värviline loodus on lausa imeline :)

    VastaKustuta

Back to Top