LET THE SCHOOL BEGIN!

Täna sai jälle kooliteed alustatud ning ega mingit hellitamist pole. Homme juba võtame mõõdud ning alustame meeste viigipükste tegemist! Selguse huvides, siis läksin edasi õppima meeste rätsepaks Tallinna Tööstushariduskeskusesse, et end meeste valdkonnas veel rohkem täiendada. Nii tore on jälle osade vanade kursakaaslastega tsillida. Nalja hakkab meil saama! 
Viimased 2 nädalat olen ma sellise casual stiili lummuses. Et oleks lihtne ja mugav! Tahtsin Teile ka oma sügismantlit näidata, mis on igatepidi mind ära võlunud! Ma ostsin selle juba juulis (jep, siis kui oli 30 kraadi) ning nüüd on see ka saadaval Montoni poodides. Sügis on ilus värviline aeg ning üks värvikirev mantel paneb päeva veel rohkem särama!
Coat, hat - Monton // Bag- Moetänav // Blouse, Jeans - H&M // Sneakers- Vans
Today is the day when I went back to school! So I'm gonna be a man's tailor also. Well, there are no pampering because tomorrow we're gonna already take our first customer measurements and start doing trousers! It's so nice to hang with my old coursemates! This schoolyear will be really fun! 
Talking about my style, last 2 weeks I've been obsessed with casual outfits. This yellow coat stole my heart already in July when I bought this. Yup, outside was like 30 degrees and I buy autumn coats :D Now it's also available in stores! I wish a lot of luck for everybody who are starting a new schoolyear!

4 kommentaari

Back to Top