MY INNER WOMAN / PART I

Kolmapäeval käisime Marise, Krisi ja Vahuriga vanalinna tänavaid vallutamas. Vahur tahtis pilti teha, meie niisama hängida ja lobiseda. Viimane kord kui me koos tsillisime, siis sõime sushit ja peale seda külastasime Narva mnt-l ühte vintage/secondhand poodi, kus kõigepealt proovis seda kleiti Jaana ja kui talle ei sobinud, siis proovisin ise. Tegime veel nalja, et ilus öösärk :D  Millegipärast meeldis mulle see must pits ja huvitavalt töödeldud seljaosa. Kõik teised kiitsid naeruga takka ning koju sai see veetud.  Tingimusena, et läheme Marisega pildistama ja teeme sellise naiseliku shoodi, kuna see kleit on lihtsalt nii silmatorkav ja kergelt seksikas. Maris küll pilti ei teinud sel korral, aga ta oli moraalse toega kohal. Seda kleiti pidin ka päris palju ümber tegema, aga kogu see vaev oli seda väärt, sest ta istus laitmatult seljas. Siin on siis meie õhtu tulemus. Kuidas tundub, kas õnnestus naiselikkuse edasi andmine?
On Wednesday night we chilled in old town, where Vahur wanted to take some photos and Kris, Maris and I at the same time just chill. We searched some good places and it's been a long time when I hanged in Old town. I have to say, I have forgotten how beautiful it is! 
 Last time when we hanged together we ate sushi and after that we visited one vintage/secondhand shop where I bought this beautiful black lace dress. We laughed a lot because it was quite big for me and it seemed like a nightgown :D But I really loved this interesting back and this black lace, so I bought this. In a condition that I and Maris are going to do photoshoot together and I'm wearing this dress. We wanted to create feminine feeling because this dress is quite striking and little bit sexy. Well, Maris did'nt photographed me, but Vahur did and I think we got many good shots. So here are the black and white pictures.
Dress- Vintage
Photos: Vahur Krautman

10 kommentaari

  1. Ümber tegemine oli kindlasti vaeva väärt! Kõige ägedam on ikka seesama pilt, mille Vahur FB'sse pani.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oli küll! See samuti mu lemmik pilt, Vahur tabas õigel hetkel!

      Kustuta
  2. No milline naine! Suurepärane!

    VastaKustuta
  3. Super, eriti mõnus, et pildid on must-valged! Minu lemmik on viimane pilt ning header on ka väga hästi õnnestunud! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Must-valge visioon oli kohe kindel ning sobib siia valatult! ;)

      Kustuta
  4. Väga ilus kleit! Mulle meeldib kolmas pilt :)

    VastaKustuta

Back to Top