MY FIRST CUSTOM MADE WEDDING DRESS FOR KADRI

Oeh, mul jääb sõnadest puudu! Need pildid on lihtsalt imelised! Aga räägin ka siis natuke taustalugu juurde.. Nimelt, eelmise aasta detsembri lõpus leidsin oma postkastist kirja, kust küsiti hinnapakkumist peokleidile. Leppisime siis kohtumise kokku ning alles teda mõõtes sain teada, et ma ütlesin JA pulmakleidile! Okei, päris palju olin ärevil, sest mis siis kui midagi keeran unstu ja rikun  kellegi ilusaima päeva ära?! Õnneks seda ei juhtunud, vastupidi, ma olen nii siiralt tänulik, et mu esimese pulmakleidi kogemus oli nii positiivne, sest Kadri on tõeline ingel! Kanga valimine ja kõik käis jube lihtsalt ja kiirelt, sest Kadril oli visioon olemas. Tegemist oli rannapulmaga ning kleit pidi tulema lihtne ja mugav.  Kogu selle kleidi protsessi osas oli pruut vana rahu ise.  Kleit valmis juba suve alguses, kuid pulm peeti maha 18.juulil ning nüüd saan siis Teiega jagada seda imelist kogemust! Ma soovin Kadrile ja Markkole palju armastust ja veel rohkem õnne! 
 Aitäh Kadri, et leidsid mu kuskilt netiavarustest üles ning ma sain kaasa aidata Su tähtsale päevale!
PS! Sorri, siit tuleb palju pilte, aga ma lihtsalt ei suutnud valida! Ma usun et neid vaadates mõistate mind! Tagasiside on alati oodatud! :)
Oh my god! I don't have words to describe this feeling! I dit it, I did it!! Those pictures are just breathtaking! I should probably write about background. Firstly, I got an e-mail last December where this woman asked me price offer for partydress. We arranged meeting and when I was already measuring her then she told me that it's gonna be a wedding dress and I had already said yes! Okay, I was quite anxious because I had never done a wedding dress and I was afraid that I'm gonna ruin something :D But luckily, everything went really well and smoothly! I am so grateful that my first customer for wedding dress was so sweet and kind person. Kadri is truly an angel! We did really simple dress because she wanted to feel herself comfortable and the wedding was held also at the beach. So this design was perfect! I wish lots of love and happiness for this couple! I am so thankful that Kadri found me from internet and that I could contribute her with this big day! 
PS! I know that there's a lot of pictures but I just could'nt choose! They are all so amazing! Hope you like it!

7 kommentaari

Back to Top