10 FUN FACTS ABOUT ME

1. Kuidas kaotada 600 krooni paari sekundiga? Kuku näiteks oma ARK-i esimene sõidueksam läbi, sõites vaid paar meetrit. Jep, ma ei märganud sissesõidu keelumärki.
2. Kui ma naeratan siis mu üks suupool on üleval ja teine all.  Tänaseks olen ma seda treeninud ja oskan hoida mõlemat suupoolt üleval. Success! Seega ma olen oma tavalises olekus tõsise näoga ja paljud arvavad, et ma olen ülbe. Seepärast olen ma ka enamus piltidel tõsine. Nüüd siis teate mu saladust, sest see üks suupool all ja teine üleval on päris imelik..
3. Mu lõualuu käib liigesest välja ehk raksub. Kui kuskil vaikses kohas söön ja teised on lähedal, siis ma pingutan päris palju, et see tugevalt häält ei teeks ja teisi ära ei hirmutaks..
4. Iga kord kui ma olen mõne tellimustöö valmis saanud ja lõikan viimaseid niidijuppe, siis mul on kohutav paranoia, et ma lõikan tootesse sisse. Õnneks siiamaani pole seda juhtunud. Mul päris elulised probleemid ikka haha, aga no tõesti, kui näed megapalju vaeva ja äkki lõikad sisse? Okei, ma ei taha sellest isegi mõelda mitte!
5. Mul võtab alati tohutult kaua aega menüüst valimine. See on juba teada mu sõpradel, et mul kulub igavik. Aga see on paljude asjadega, isegi kas võtta Perenaise või Kirde sai. Ja ma pole ju Kaalude tähtkujust!
6. Minu suhe tehnikamaailmaga on suhteliselt nullilähedane. Ma ei oska isegi muusikat ega filme tõmmata. Ime et üldse blogin...
7. Mul on iga teine asi lemmik. Teate seda tunnet, kui Su lemmiklaul raadiost tuleb või kui Sa sööd oma lemmiktoitu? Jep, mul on iga asjaga nii. Mul on lihtsalt palju lemmikuid..
8. Ma võin end tundideks unustada arvuti taha, kui hakkan lennupileteid otsima. Mõnele meeldib veebipoodides shopata, minul aga tekitab hasarti soodsate lennupiletite otsimine. Või siis üldse uute põnevate sihtkohtade otsimine ja avastamine.
9. Mul jäävad laulusõnad kergelt meelde ja ma laulan alati valjuhäälselt kaasa. Point on lihtsalt selles, et ma ei oska laulda aga ma ise tunnen end väga hästi seda tehes :D
10. Mulle ei meeldi maitsta toitu selle valmistamise ajal, et kui näiteks praen hakkliha siis maitsen seda? No way, enne soolan üle :D Okei, no tegelikult mind ei leia väga tihti köögis toimetamast.. või siis peaaegu mitte kunagi. Ma ei ole toidu valmistamisega veel sõbraks saanud ehk siis ma ei oska süüa teha. Võib-olla ei tohiks seda siin kõva häälega mainida :D Aga küll tuleb aeg, kus ma õpin selle ära ja mu koogid ei lähe enam põlema! 
 Aga palju õnne mulle sünnipäevaks!
1. How to lose 600 krones with few seconds? Fail your first driving test when you have driven only few meters.. 
2. When I smile then one side of my lips are down and the other is up. Now I have learned how to hold both of them up but still, I don't smile so much in the pictures. Now you know why..or when I do, my whole mouth is open :D
3. When I eat than my chin cracks and when it's really quiet and people are around than I have to make a effort not to scare everyone away :D
4. Every time when I have finished some custom work and I'm cutting the last threads than I have paranoia that I will cut in :D Like for real, when I have almost finished it and then I have to start over? Goosh, I even don't wanna think about it!
5. Always when I have to choose, in the restaurant or in the shop, than it will take ages. I'm so bad at this and I'm not even from Libra constellation! 
6. My relationship with technology is close to zero. I even don't know how to download music or films.. It's miracle that I blog :D
7. Every second thing is my favourite. Like, when you hear your favourite song from radio or when you eat your favourite food? Yup, I have this with every thing. 
8. I can so easily forget myself in front of the computer when I start to search cheap flights. Some people shop in web, I search cheap tickets and new places to discover. 
9. I have a good memory for song lyrics and I always sing along and loudly. The point is, that I don't have very beautiful voice :D
10. I don't like to taste food when I'm cooking it. I'd rather salt over the food :D Well the truth is that I can't cook but hopefully in the future I have better relationship with my kitchen. 
Well, happy Birthday to myself! 

9 kommentaari

  1. Äge teistmoodi postitus ja väga inspireeriv blogi! (Leidsin lõpuks hea võimaluse selle kiitmiseks ihhii :D) Toredat sünnipäeva ja loomingulisust, põnevust ja armastust edaspidiseks!

    Kristiina

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga hea, alati võib julgelt kommenteerida, siis tean seda veel inspireerivamaks teha! :) Ja aitäh sünnipäevasoovide eest :)

      Kustuta
  2. Need olid tõesti väga lõbusad ja lahedad faktid! Palju palju palju õnne Sulle! :)

    VastaKustuta
  3. Väga kihvt postitus! :) Leian endki punktides 3, 9 ja 10. Soolast süüa ei oska teha, pean ka harjutama, mu tehtud söögid jäävad peaaegu alati magedad. Aga kui tahan ennetada toidu magedust, siis soolan sisse :D Koogikesi, küpsiseid jms jällegi meeldib meisterdada :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hea meel kui meeldis. :) Luukered on kapist väljas hehe.. Eks see toidutegemine tuleb lihtsalt kätte võtta ja ära õppida :D

      Kustuta
  4. Tore teistsugune postitus, Annika! Kusjuures, Sikil on lõualuudega sama teema 😆
    Õnne, veelkord 😊😚😘

    VastaKustuta

Back to Top