TIME TO RELAX

Lõpuks jõudsin ka mina randa! Mõnus oli lihtsalt peesitada ja nautida päikesekuumust oma nahal. Ma olen viimased nädal aega haige olnud, jah JÄLLE haige! Tõeliselt kohutav ja mulle aitas, läksin randa koos Sannaga ja ma tunnen end nüüd palju paremini. Päike ikka ravib või siis need miljon erinevat ravimit mida ma iga päev sisse söön.. :D Mõtlesin, et õmblen omale ühe kleidi valmis, aga keha ja vaim vajas hoopis puhkust. Nüüd on uus energia peal ning hakkan visandeid tegema!
See triibuline kitlike on pärit Väike-Maarjast. Juuni lõpus veetsin ühe nädalavahetuse seal, kuna toimus eelorientatsioon väljaminevatele vahetusõpilastele ning ka mina jagasin nendele oma tarkust ja kogemust. Pausi ajal läksime Väike-Maarja kaltsukaid üle vaatama, sest õhtuseks programmiks oli naljakaid riideid vaja ja me ajastus poleks saanud täpsem olla. Täpselt sel kellaajal toimus tunniajane riietemüük ühel muruplatsil ning ma sain selle kaunitari! Kannan seda kleidina, kardiganina või siis hoopis pluusina, you name it! Mulle hullult meeldib kanda selliseid lohvakaid kleite ja pluuse, see jäi vist JJ-Street'i ajast külge. Ahjaa, ja kõige magusam uudis, ma maksin selle eest ühe euro hehe :)  Suurema tuulega lendab see võib-olla natuke liiga kõrgele, nagu näiteks hommikul kui ma poodi läksin ning üks mees kommenteeris, et "tüdruk, kas unustasid püksid koju?" :D Aga no kuule, päevikad olid ju all...ja ega tuult kontrollida ei saa :D  Eesti suvi nii lühike, et tuleb maksimum sellest võtta! Seega, suve nautima!
Dress- secondhand // Shoes- River Island // Bag, shades- Monton // Belt- Moetänav
Finally I had time to go to the beach! It was so wonderful to feel the sun on my skin. I have been ill again almost a week now. Arghh! Maybe that's the way how my body is saying- slow down!  I thought that maybe sun would be a good medicine and I was totally right. I feel so much better now! I planned for today that I'll sew a dress for myself but my body and soul needed some rest and now I got so much energy, yayy! So it's time to make some sketches and soon you'll see the result.
 I bought this black&white beauty from Väike-Maarja (little town in Estonia) second-hand and I paid only one euro for that! How amazing is that?!  I love to wear that kinda comfy and oversized clothes. You only need a belt to sum it up and it looks already cool. 
So, enjoy the weather and.. relax!

Kommentaare ei ole

Back to Top