SUMMER CHILL

Oiii kui palju postitusi mul jagada on, aga üldse pole seda kodus olemise aega! Sellised õhtud ei kutsu just arvuti taha istuma. Ja ega suvel peabki vähem arvutit olema! Aga eilseid pilte tahan ma siin jagada! Tõeliselt mõnus chill oli eile Rootsu Rannabaaris. Ma olin sellest varem miljon korda kuulnud, kuid alles nüüd jõudsin sinna. Tõeliselt spontaanne minek peale tööpäeva ja oiii kui mõnus lõõgastav. Tegime väiksed söögid ja joogid, mängisime võrku ning lihtsalt nautisime seda suurepärast suveõhtut. See triibuline kaunitar on viimasel ajal üks mu lemmikuid ning seda näeb mu seljas suht tihti :D Aga mis teha, see nii mugav ja hea suveõhtul peale visata. Oeh, ma armastan Eesti suve nii väga!
Yup, my friends don't let me to take normal outfit pictures :D
I've got so many posts what I would like to share with you, but not so much time! Really, if we have that kind of summernights then yes, I don't wanna stay at home. In summer we should stay more outside and enjoy this beautiful weather. But yesterady was truly magical.. This sunset and chill with my friends.. Awesome! I just love Estonian summer!

4 kommentaari

Back to Top