MY FIRST CUSTOM-MADE DRESS FOR SO LITTLE GIRL- EMILY

Laulu-ja tantsupidu ei puudu ka siit blogist!  Ise ma sinna küll ei jõudnud, kuid minu looming oli ilusti esindatud! :) Seekord siis ühe pisikese printsessi seljas. Kleit valmis kiirelt ning esimest korda tegin ma kleiti nii pisikesele inimesele hehe  Tõeliselt teistsugune kogemus, sest tuli arvestada sellega, et lapsed kasvavad kiiresti. Seepärast kasutasingi varrukate allääres kummi,  et ikka kandmisrõõmu jätkuks pikemaks ajaks, näiteks pluusina. Laulu-ja tantsupeole kohaselt oli kleidi kangas linane ning kuna tikandid pidid tulema sinised rukkililled, siis otsustasime ka alläärde ning kaelakaarde panna ilupaelad.
Armsad rukkililled tikkis vöö ning rätiku peale Emily emme. Emme ja tütre outfitid peavad ikka sobima ning selle kokkusobivuse eest olid nad ka palju komplimente saanud :) Emily igatahes naudib selle kandmist! :)
Estonia's song and dance festival won't be missing also from my blog! I could'nt attend this event but my creation were there. This time was wearing it this little princess Emily. It was my first time to make a dress for so little girl. :) It was quite different experience but I did it, yayy!
Belt and headscarf embroideries made Emily's mommy and then they we were like match made in heaven. :)  They also got quite many compliments because of the matching outfits. :) Well, my job is done and you can see how happy Emily is. :)

4 kommentaari

  1. Oi kui vahva. Ei teadnudki, et Sinu kätetöö. Vaatasin ainult, et jubearmas idee ja teostus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore kui meeldis! :) Aga täitsa minu tehtud jah :P

      Kustuta
  2. Oi kui numps pisike tegelema! Märkasin ka ise tantsupeol mõnda ema-tütart, kelle outfitid matchisid ja see oli lihtsalt uskumatult armas (:

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma nägin ka tänaval osasid matchivaid outfite ja selline awwww tunne tuli kohe :)

      Kustuta

Back to Top