FESTIVAL OUTFITS + SOME TIPS

Ma tunnen, et iga pakkimisega muutun ma aina osavamaks. Erinevad reisid on õpetanud pakkima väga praktiliselt ja seekord Positivusele asju kaasa valides olin ma kõik outfitid läbi mõelnud- kui on palav ilm või kui vihma sajab jne.  Ma olen aru saanud, et pole mõtet vedada kaasa igast suvalisi riideid, mis meeldivad, vaid pigem rõhuda mugavusele.  Tuleks teha kindlad valikud, mida saaks omavahel kombineerida ning mis annaks stiilse tulemuse. Kuna ma olen hästi palju reisinud käsipagasiga või lihtsalt backpackiga, siis tean väga hästi, kui palju kilosid ma jaksan vedada ja kui kaua :D Mõned mõtted,millega ma arvestan kui näiteks festivali kotti pakin.
 1. Ära paki üleliia vaid pigem võta need extra 15 minutit ja mõtle komplektid läbi.
2. Ära paki kergelt kortsuvaid riideid.
3. Võta kaasa kerge sall/kardigan, mille õhtul peale saad visata, kui jahedamaks läheb. Sall võtab kotis vähe ruumi ning seda on hea muru peale laotada istumiseks.
4. Ma ei soovita festivalile valgeid riideid. Plekid võivad kergelt tekkida ning kõik paistab välja.
5. Mugavad jalanõud! Mina ise kandsin platukaid, sest nad lisasid mulle palju sentimeetreid ja tänu sellele oli mul parem vaade lavale :D Aga samuti kandsin rihmikuid ning tenniseid.
6. Akssessuaarid-  vöö, lillepärg või väljapaistev kaelakee lisavad outfitile palju juurde!
7. Soovitan soojalt seljakotti, sest siis on käed vabad ning saab erinevatele artistidele kaasa elada. 
8. Jääge iseenda stiilile truuks!
Minu enda stiil on naiselik ning kergelt boheemlaslik ja kõige olulisem on mu jaoks mugavus!
Positivus festival inspireerib palju ka moe alaselt, sest seal on lihtsalt nii palju stiilseid inimesi!!  Selline boheemlaslik vibe istub mulle suurepäraselt ja tunnen end nagu kodus :)
 Suvi pakub veel igast erinevaid festivale, seega pange huvitavad outfitid kokku ning muusikat nautima!
I have learned so much about packing and every time I improve. This time when I packed my bag for Positivus music festival I thought every outfit through. I just didn't want to carry pointlessly too many clothes with me. For me is important that I can combine different clothes and that they are comfortable. So here are some festival tips, what popped into my mind!
1. Don't take too many clothes! You should take some extra time and think everything through.
2. Don't pack clothes what wrinkles easily. 
3. Pack some light scarf/ shawl/ cardigan with you. You can sit on it or when it gets colder you can put it on your shoulder. 
4. I don't recommend white clothes because stains come easily.. 
5. Comfortable shoes! I wore my platform shoes beacuse they added for me some centimetres and thanks to these shoes I had a nice view to the stage. :P
6.Accessories- belt, flower crown or statement necklace can add some cool vibe to the outfit!
7. I truly recommend backpack because you even don't feel it on your shoulders and you can cheer up to  your favourite artists!
8. Stay faithful to your style!
Positivus festival inspired me so much beacuse there are so many stylish people and this bohemian vibe is like a balm for my soul! Love it!

DAY 1
Kuna ilm oli kuum, siis valik langes lühikeste teksade ning topi peale. Ma olen nii õnnelik selle kardigani üle, sest see on esiteks megastiilne ja õhtul andis mulle sooja!
Because of the hot weather I chose for the first day those short jeans and simple cami top. I'm so grateful for this cool cardigan because in the evening it held me in warm and also it's so stylish  ;P
DAY 2
Dress made by myself
Õhtune outfit! Meie oma Eesti sini-must-valge :D  Kuna ilm oli tohutult kuum, siis õhtul ma mingit jakki ei vajanud, võib-olla ka seepärast, et kui hommikul kolmeni tantsida siis mingit külma ei tunne. :P
Evening outfit! Like Estonia flag!  Blue-black-white! The weather was really hot so I did'nt needed any jacket and when you dance until 3 AM then you don't feel any cold :D
DAY 3
Kuna viimasel päeval saime kõvasti vihma, siis valisin sellise poolsooja outfiti. See suur pluus sobib nii soojema kui ka külmema ilma jaoks ning kui jalad on soojas, siis on ka ülejäänud keha, seepärast valisin ketsid. ;) Vihmakeep oli muidugi kotis ning seda oli ka vaja. Kui läksime lava ette muda sisse Bastille kuulama, siis sai jalanõud sinna sisse pakkida ning käed olid vabad.
In the morning we had really strong rain and thunder and thats the reason why I chose that kind of outfit. This large blouse suits for both- cold and hot weather.

2 kommentaari

Back to Top