CUSTOM MADE GRADUATION DRESS FOR LIISA

Lõpetamine on populaarne siin blogis! Minu järjekordne käsitöö, mille üle tunnen uhkust! Kangapoodi minnes oli meil üks idee, sealt välja tulles oli täiesti teine. Pakkusin Liisale välja sellise seljaosa lahenduse ja ta oli kohe nõus. Ma olen kevadest saadik endale tahtnud teha sellise seljaosaga suvekleiti, kuid pole olnud aega, aga ma niiii väga tahtsin seda ideed teostada. Mul on nii hea meel, et Liisa mind usaldas ning saime luua sellise ilusa kleidi! Ülaosa on töödeldud kahekordselt ning allosa järjekordselt poolrataskloššiga. Minu arust särab Liisa selle kleidiga nagu tõeline päike! Mis Teie arvate?
So many graduation pictures here on my blog! But what can I say, I'm so proud of myself! :)
When we went to the fabric store then we had a vision of her dress but when we came out we had a whole new idea! I offered Liisa that kind of back style and she was in! I have wanted to make that kind of a dress for myself for ages but the problem was lack of time. I'm so happy that Liisa trusted me and we created this magical dress! In my opinion, Liisa shines in this dress like the sun!

1 kommentaar

Back to Top