CUSTOM MADE GRADUATION DRESS FOR AGNES

Lõpukleitide jada hakkab pihta! Esimesed pildid on saabunud, jee! Agnese kleiti hakkasime juba ammu ammu planeerima, aga kuidagiviisi jäi tegemine viimasele minutile. Nii juhtub, kui ei saa aegu klappima :D Aga valmis ta sai! Meie eesmärk oli teha moodne, kuid natuke rahvuslik kleit. Rahvuslikku osa annab tikand suurepäraselt edasi! Tikand on tehtud käsitsi ning selle au ma endale kahjuks võtta ei saa, selle autoriks on Agnese tuttav. Rääkides tehnoloogilisest poolest, siis kleit on töödeldud voodriga, kuna nagu ikka, siis valged kleidid kipuvad läbi paistma. Tubli Agnes lõpetas kuldmedaliga, seega üks armas klõps ka presidendiga!   Kuidas see kleit meeldib? :)
Finally I can show you some pictures of graduation dresses what I have made! We started planning this dress a while ago but I finished it in last minute..But it did'nt depend on me. Sadly I can't take the honor of this handmade embroidery, what is breathtaking (!), beacuse the author of this is Agnes friend. Our goal was to achieve stylish dress with some ethnical touch and I think we succeeded! Agnes also graduated with the gold medal so one picture is with our country president! :)

4 kommentaari

  1. Vauu see kleit ja siis oli üllatus - vauu see tätoveering!! Aga jällegi, super töö Annika, nii tubli oled :) See eelmine punane kleit oli ka to die for :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See tattoo on megalahe, ma ise ei julgeks nii suurt ealeski vist teha :D

      Kustuta
  2. Väga kaunis kleit ja eriti meeldib see rahvuslik pool! Ning tõesti, see seljaosa, super efektne! Kiitus tegijale! :)

    VastaKustuta

Back to Top