A LONG WAY DOWN

Ma pole vist juba ammu olnud nii lummatud ühest filmist! Okei, tegelikult pigem vist ühest naisnäitlejast. Girlcrush! Kõigepealt jäi ta mulle silma "Need for speed" filmis, kus ta tegelaskuju oli nii sarmikas ja silmapaistev. Seekord oli ta tegelaskuju veel lahedam! Täielik vaimustus! Et kellest ma siis räägin? Imogen Poots!
I have'nt been a while so fascinated about one movie- actually more about one actress! I have real girlcrush! First time I noticed her in a movie called "Need for Speed" where her character was so charming and outstanding. But this time it was way cooler! I'm talking about Imogen Poots! My new favourite actress!

Ta roll filmis "A long way down"  oli nii vaimukas ja lõbus. Kogu film oli mõnusat sarkastilist huumorit täis, seega soovitan vaatama minna! Teised tegelaskujud on ka päris lahedad ja hästi mängitud.  Aga üks asi millest mööda ei saa vaadata ning mis on ka põhjus, miks ma sellest filmist siin räägin, on selle karakteri stiil. Lahedad boheemlaslikud outfitid ja soengud, superilus välimus ja no kirss tordil on see lahe attitude! Kostüümikunstnikule suur aplaus!  Nii kahju, et üldse pilte pole sellest filmist aga kui keegi soovib lahedat moeampsu, siis vaadake filmi! Naerda saab ohtralt ning vahepeal ka isegi piserdada. Peaks vist uuesti seda vaatama...
Her role in "A long way down" is so witty and fun. The whole movie was so funny so I really suggest it! But the reason why I'm talking about this movie is this character style! I'm totally in love. Those outfits were with really cool bohemian vibe and also the hairstyles were pretty awesome. So yes, if you wanna enjoy some cool outfits and laugh (even cry a little bit) then go to the cinema!

Kommentaare ei ole

Back to Top