Open up your mind..

 ...and see like me.
Open up your plans and damn you're free.
Look into your heart and you'll find love love love love.

Jason Mraz-I'm yours laul inspireerib alati. Kõik, kes mind vähegi rohkem tunnevad, siis teavad et mul on mingisugune side selle looga. Tema kontserdile läheks ka uuesti iga kell, lives on ta veeeel parem!
Aga rääkides hoopis tänasest outfitist, siis võib öelda, et sellise tuulega oli paras katsumus seda kübarat peas hoida haha! Mul on päris hea meel, et mul oli täna hoopis vaba päev. Nimelt läksin hommikul tööle ja kõik küsisid, et ära eksisid või? Ma ei pidanud tegelikult tööl olema haha. Well done Annika! See-eest sai head ilma Gretega nautida! 
Sain lõpuks ka oma tellitud cut-out bootsid kätte ja oiiii kui kahju, need on mulle suured! Niiet, kui keegi neid soovib (38 suurus), siis võib julgelt mulle kirjutada, kuigi kui aus olla, siis nad on nii ilusad ja mugavad, et ma olen nõus ka vatti sinna sisse toppima, et ei loksuks. :D  Targem idee oleks vist osta uued, mis ei loksuks nii palju. Aga kellel soovi, siis kirjutage, annan nad soodsalt ära. 

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm sure
There's no need to complicate, our time is short.
Hat, sunglasses - Monton // Sweater - Seppälä // Earrings- handicraft // Skirt- selfmade // Cut out boots- rosewholesale.com

4 kommentaari

 1. Sa oled väga järjekindlalt muutumas mu lemmikblogijaks!

  VastaKustuta
 2. Siis me tunded on vastastikused, sest ma ammu juba Su blogi ja stiili fänn. :)

  VastaKustuta
 3. ma olen ka mõelnud rosewholesale lehelt kingi tellida.. ega sa ei oska öelda, et kas saapad on pigem suuremad või väiksemad või täpselt õige suurus? :D nagu et 37 on ikka 37? aitäh :)

  VastaKustuta
  Vastused
  1. Hei, mina tellisin omale 38 suurus, sest mu õde ütles, et telli igaks juhuks suurem, kuna temal oli kitsas olnud, aga minu jalg on 37 ning need tellitud saapad suured, seega pigem number vastab numbrile :) Vähemalt minul oli selline kogemus. :)

   Kustuta

Back to Top