Üks lahe nädalavahetus!

 Algas see sõbrapäevaga, mille alguse ma suuresti pühendasin iseendale, sest olgem ausad, endaga peab ikka kõige suurem sõber olema haha. Alustasin päeva Vip Medicumis, kus mul oli 100 eurone kinkekaart, mis vajas kulutamist. Kohale minnes ei teadnud tegelt ma ise ka mida ma omale kokku olin leppinud. Kodulehel olid juba kõik protseduurid liiga keerulised, eriti veel seetõttu, et ma sain võtta vaid aparaatseid protseduure. Kohale jõudes sain siis teada, et mul oli kirjas intensiivse salenemise proovikord. Mida see siis endast kujutas? Tuharate ja reite külge pandi mulle elektrolüüdid, mis siis esimeses etapis treenisid lihast, siis pinguldasid ja lõppes see kõik vaakummašaasiga. Põnev põnev.. Selle esimese etapi 4 minutit pidid võrduma 40 minutiga jõusaalis.  Motivatsioon missugune nüüd jõukasse minna haha. Aga tore kogemus oli, 5 kilo kergem kohe polnud, aga no pool kinkekaarti sai kasutatud. Sellisid asju vajavad vist ikka rohkem vanemad inimesed..Aga tore kogemus oli!
Laupäeva õhtul oli meil väike sõbrapäevapidu, kus nautisime head toitu ja seltskonda. 
Girlpower!
 Täna pärastlõunal astusin üles modellina, midagi väga uut minule, sest olen rohkem harjunud olema ikka telgitagustes. Pildistasime ühe tüdruku isetehtud rõivaid ja meie backround oli supercool! Idülliline ja täis maagiat! Varsti võib siis rohkem pilte näha. 
 Väike sneak-peak!
Ilusat uut nädalat kõigile!

Kommentaare ei ole

Back to Top