Trip to Stockholm

Vana hea kruiis- no kes ei oleks käinud! Seltskond oli super ja nalja sai palju.  Nädal aega tagasi tegin ka suure kingituse iseendale- ostsin oma esimese peegelkaamera, seega nüüd hakkab siin blogis rohkem pilte olema. Jeee! Muidugi on vaja õppida kasutama seda kaamerat, aga lähen ka kursustele ja õnneks mu õe peika saab mind õpetada.
Rootsis oli mõnnnna ja saime ka natuke shopatud! Esimesest poest leidsin omale kohe mega awesome jope ja sain veel natuke pudipadi, kuigi mul polnud plaanis üldse shopata. Laevas pildistasin ka oma outfite üles, sest olen soetanud megalahedaid asju Moetänavalt, aga pole olnud võimalust neid üles pildistada. 
Niiiii kaunis vaatepilt oli sadamast linnale!

 Ja lõpuks saan ma näidata seelikut, mis valmis poolratasklošši lõikega. Ma arrrrrmastan seda lõiget ja see kangas on ka nii mõnusalt pehme. Seda seelikut kannaks iga päev! Ja kes soovib ka sellist lahedat seelikut, siis võtke minuga ühendust! Pluusi soetasin Moetänavalt ja oiiii kui lahe seljaosa sellel on.
I'm bringing sexyback, yeah!

Skirt- selfmade // Blouse, necklace-Moetänav sample // Rings, boots-H&M
Linnas jalutades ahhetasime ja ohhetasime, sest iga inimene, kes vastu tuli oli niiii ilus! Rootslastele on seda ilu ja stiilitunnetust küllaga jagatud. Ja ma nägin ka ühte Rootsi moeblogijat, kelle blogi jälgin ning päris elus näeb ta veeel ilusam välja kui piltidel. Nice!
Love Stockholm!
Need ilusad kõrvarõngad pärinevad Moetänavalt. :)

Natuke aega soetasin ka laheda kleidi Moetänavalt. Jälle pole olnud võimalust seda üles pildistada, sest Eestis on ju praegu mantlite ja kasukate aeg. :D  Nii väga tahaks juba kevadet!
 
Suurepärane kaelakee leid Stockholmist- ainult 25 seki!
Muidugi tegime me palju palju pilte oma seltskonnaga, aga neid näeb pigem Instagramist. :D 
Megatore tripp oli, aga nüüd tagasi töölainele. Mul on nii palju ideid, mida ma omale teha tahan ja õnneks nüüd saan ka neid üles pildistada kohe, mitte 2 kuud hiljem haha.
Nüüd aga lähen "Wall Streeti Hunti" vaatama, sest ma olen seda filmi juba 2 kuud oodanud! 
Ilusat nädalavahetust!

Kommentaare ei ole

Back to Top