LILAC AND MINT

Lilla  + mündiroheline = mu lemmik! ♥
Mõned riideesemed on armsamad kui teised ning samuti on mul see lilla mantel kuidagi eriti südamelähedane. Alati sobib ja toob ka natuke värvi meie halli kliimasse. Eile sain sobiva salli ka Moetänavalt, niiet match made in heaven. :) 
Grete suutis ka mu ära rääkida, et ma huulepulka peale paneksin. Ma heameelega kannaks huulepulka iga päev, aga millegipärast ma tunnen end alati nii ebamugavalt. Ning veel seda ka, et mul on kahjuks kitsad huuled, seega see huulepulk rõhutab neid veel rohkem haha. Õnneks anti mulle loomulik tume huuletoon, seega see võõpamine pole alati nii vajalik, aga paksudest huultest jäeti mind ilma. Ega vist kõike ei saagi. Jep, oluline info jagatud. Jätkame kevade nautimist! 
Jeans, boots- H&M // Coat-Monton // Bag- gift // Earrings-handmade // Sweater-borrowed from my sister closet :)  // Scarf- Moetänav sample

Photo- Grete Kokmann
Make-up - me and Grete

4 kommentaari

  1. Keset halli Tallinat on üks rõõmsameelne roosa kaunitar :D see viimane pilt on ikka kift, sul on täpselt õige "suurlinna pilk" silmis :D

    VastaKustuta
  2. Oi, kott on nii ilus! Mantel ka :)

    VastaKustuta

Back to Top