2013 HIGHLIGHTS

Uus aasta on edukalt vastu võetud ning on aeg teha ruumi uuele ja veel paremale aastale!
Kui ma tagasi mõtlen 2013 aastale siis käib silme eest läbi miljon flashbacki. Nii palju on juhtunud, nii palju on tehtud ja nii palju on tegemata haha.
2013 aasta ei hellitanud vist kedagi..   Tõepoolest, minule pakkus see aasta kõikvõimalikke emotsioone. Naeru, kurbust, pisaraid, rõõmu, pettumist, enesekindlust jne ehk siis vist kõike. Ma sain palju õppetunde, aga mis kõige tähtsam, ma mõistsin viimaks ometi kuidas ma valesti olen käitunud ja mida ma muutma pean. Jätan kõik kulunud ja vanad harjumused maha ning võtan kaasa vaid hea.
Mu sõbral Dagmaril oli hea lause facebookis "Me ei saa olla oma tuleviku peremehed, kui oleme mineviku orjad." No rohkem täppi ei saaks minna. 2014 on minu jaoks kui uus algus. :)
Ma andsin paar lubadust omale 2014 aastaks:
1) Alustada regulaarse trenniga ( see vist paljude seas populaarne haha) aga trennikaart on juba ostetud ja trenniga alustatud, seega esimene lubadus on edukas olnud.
2) Reisida vähemalt kahte uude sihtkohta!
3) Rohkem tellimustöid, et toimuks pidev eneseareng.
4) Ja olla lihtsalt parem inimene.

Paar momenti aastast 2013, mis olid meeldejäävad. 

Iga lõpp on millegi uue algus! Rätsep-stilisti haridus omandatud.

 Edukas lõputöö.
Reis Milanosse ja Veneetsiasse aprillis
Mu esimene kollektsioon "flyaway".
Mu vanemate hõbepulm.
Oma logo loomine ja blogi alustamine.
                  Eurotrip (Saksamaa, Hispaania, Itaalia, Corfu, Norra )
Palju erinevaid photoshoote.
Palju tellimustöid.
Vokkseppade uus pereliige.
Positivus 2013

Need on vaid mõned momendid.. Robbie Williamsi kontsert, palju kinos käimist ja palju head muusikat, oma vahetuspere nägemine, erinevaid projektid ja sündmused..Kõike ei jõua üles loendada. Eks igast aastast jäävad vaid mõned eredamad hetked meelde. 2013- Sa olid ikka võimas!
Aitäh perekond, sõbrad, tuttavad, mu tööde tellijad, et olite minu jaoks olemas, loodan, et 2014 veedate ka minuga.

Kommentaare ei ole

Back to Top