Minu unistuste päev.

10.novembril täitus ühe 13-aastase tüdruku unistus. Mõtlesin natuke lähemalt ka siin sellest rääkida ning jagada seda toredat kogemust Teiega. Ma ei räägi kõikidest detailidest, sest see on väga delikaatne teema, kuid saate aimu, mis toimus ühel pühapäeva õhtul. :)  Äkki saate ka Teie aidata väikse panusega?
Sain ühe toreda kõne oma tuttavalt, kes rääkis, et oleks vaja stilisti abi ning ilusaid riideid pildistamiseks. Peale seda kui ta rääkis organisatsioonist ning selle eesmärgist nõustusin otsekohe. Nimelt, organisatsioon "Minu unistuste päev" täidab raskelt haigete laste unistusi ning nende eesmärgiks on lastele ning nende peredele pakkuda jõudu, usku ning lootust. See organisatsioon toob laste ning perede ellu rõõmu ja sära! Seda, mida neil sellistel hetkedel kõige rohkem vaja on..
Rohkem infot leiad SIIT.
Ma olen väga õnnelik, et sain kaasa aidata Marina suurele unistusele. Ta on raskelt haige, aga sära tema silmadest pole kadunud. Me veetsime kogu tiimiga suurepärase pühapäeva õhtu, kus Marina oli tõeline supermodell! See oli Tema õhtu.  Muidugi meie tiim oli ka suurepärane!

"Minu unistuste päev" organisatsiooni asutaja Marianne pani kõik superhästi kirja!
"I love what we do! Marina’s dream was to get some make-up tips and have photos taken. The fabulous owner of Living Models Agency, Evelyn Mikomägi , went all in to create a dream day for Marina. Evelyn herself instructed Marina how to pose, Estonia’s best fashion photographer Herkki Erich Merila took the photos, the amazing make-up artist Ellen Walge did Marina’s hair and make-up and the wonderful stylist and clothing designer Annika Vokksepp helped her pick the outfits. As you can see, with such a pretty girl, the end result was W-O-W! The whole weekend experience was shared with Marina’s family, who also got dressed up for a group photo. Marina took home one of the outfits as a gift from us to her and right now she is working on creating a beautiful photo portfolio together with Minu Unistuste Päev volunteer Krista Soots-Marchildon" 
Sweater-Monton // Shoes from Evelyn closet
 
Skirt- made by me// Blouse-Monton // Belt-Monton sample //
Fantastic family!
Big smile!
Marina pere on lihtsalt suurepärane. Mul oli nii tore neid riietada, eriti väikseid mudilasi. Nad olid superarmsad. Minu silmis on selle pere ema tõeline kangelanna, kes jagab lahkelt oma armastust.
Suured tänud ka Moetänavale, kes laenutas Marina unistuste päevaks paar rõivaeset. Igaühe abiga saime kokku suurepärase tiimi ning täita Marina suure unistuse. See õhtu tuletas mulle meelde, et pole vaja muretseda väikeste probleemide pärast, vaid nautida igat hetke ning olla õnnelik. Tõeliselt armas ja südamlik õhtu oli. 
Olen kindel, et minu teed ristuvad tulevikus selle organisatsiooniga, sest see pisike aeg mis sa sinna paned ei ole võrreldav sellega, mis sealt vastu saad.
Ma soovin Marinale ja ta perele palju edu ning jõudu ja jaksu edaspidiseks. :)
Ilusat esimest adventi kõigile!

2 kommentaari

Back to Top