ELAMUS!

Laupäeval käisin kuulamas Eesti parimat bändi, vähemalt minu jaoks- Ewert and The Two Dragons. Kontsert oli võimas ja südantsoojendav nagu alati! Armastan neid Eesti poisse!
Aga mis veel suurem üllatus oli- soojendusbänd Wilhelm. Vau vau vauuuuuuuuuu! Nad meeldisid mulle samuti nii väga ja kes youtubest neid kuulata ei viitsi, siis Eesti Laulul kohtate neid kindlasti.
Eelnevate postitustega tuli mulle kiirelt üks aastavahetuse kleidi tellimustöö, mille täna valmis sain ning pilte saab juba paari päeva pärast näha. Nüüd aga töötan oma kleidi kallal, mis pole kaugeltki nii valmis kui ma tahaks. Aga kui valmis ei saa, siis küll leiab miskit muud selga.  Praegu on tohutult kiire + ma sain "hea" uudise veel, et mu Saksa lennupiletid on cancel, kuna lennuliin Tallinn-Frankfurt Ryanairiga enam ei toimi, :((((( Seega kiirelt pean hakkama uusi otsima!  Kirjutan siia ka kindlasti oma uue aasta lubadustest! Kes siis neid ei annaks?

Kommentaare ei ole

Back to Top