Anna okstele uus elu!

Mainisin natuke aega tagasi, et maal olles korjasin oksi ning nüüd on näha, mis ma nendega siis lõpuks tegin. Tegin suhteliselt sarnase poti, mida ühes DIY ideede postituses ka näha võib. Hea lihtne teha ning kaunistab kodu suurepäraselt!

Vaja läheb:
- kuivasid oksi
- sobivat lillepotti
- liimipüstolit
- paela kaunistuseks
Making of

Kuna mu liimipüstol oli maal, siis alguses kleepisin neid oksi sinna Super attackiga ja pärast kui liimipüstoliga jätkasin siis naersin kui kõlupea saab olla. Haha, sest liimipüstoliga miljon korda lihtsam! Valmis ta sai ning kaunistab kodu suurepäraselt ja jõulumeeleolu loomiseks ostsin sinna sisse jõulutähe. :)
Valmis! 
 
Ja muidugi läksin okstega hoogu. Üks küünlaalus on valmis, varsti tuleb neid ka juurde.  Okstest läbi kumav valgus on nii mõnus. :)

Sattusin veel rohkem hoogu meisterdamisega ning tulemuseks oli küünlaalus pitsist. Sealt tulev valgus on ka nii mõnus. Vaja on pitsi, klaaspurki ning liimi.  Edasi meisterdan veel ühe laterna rõdule. :)

Keskmise tegin täna, eelmised pühapäeval. Neid on hea lihtne teha. Kõik vajalik oli kodus olemas ning raha ei kulunud. Tihtipeale on isetegemine kallim ning võtab muidugi kaua aega, aga see on isetegemise rõõm. :)
Anname okstele uue elu!

Kommentaare ei ole

Back to Top