NEW IN- ready for winter!

Minu esimesed Timberlandid! Otsustasin lõpuks investeerida kvaliteeti ja ma tõesti loodan, et nad hoiavad mu jalad soojas. Ma ostsin ilma karvata, et saaks sügisel ja kevadel ka kanda, sest kui need on karvaga siis soojema ilmaga on nendega liiga palav.  Natuke on harjumatu, et nii suured kobakad jalas on, aga damn it, need on nii stiilsed ja ilusad. Ma olen nende kohta nii palju head kuulnud, seega loodan, et ei pea pettuma! 
Kaubamärgist endast:  "Timberland on üks maailma keskkonnasõbralikemaid brände, kes hoolib loodusest ja pöörab tähelepanu loodussõbralike toodete valmistamisele. Bränd tõi maailmas turule esimese veekindla saapa. “What kind of footprint will you leave?” küsib Timberland oma tarbija käest, et ärgitada iga saapapaari ostjat kasvõi korraks mõtlema meie planeedile."
Timbud jalga ning talvele vastu! 

Kommentaare ei ole

Back to Top