Disainiöö "Moekolmik"

Täna toimus Kultuurikatla aias moeetendus Moekolmik, mis koosnes kolmest vaatusest. Väga lahedalt ja huvitavalt olid 3 etendust lavastatud. Kõik sobisid omavahel kokku ning laupäeva õhtu oli täis moodi ja kunsti.
I vaatus- k00d.ee     Rohkema info jaoks klikka SIIA
Nüüd vist juba saab aru, millega kood.ee tegeleb- villaga. Tooted olid nii mõnusalt õhulised ja kerged ning nii mõnigi nende kampsun võiks enda garderoobis olla. Disain oli minimalistlik ja lihtne ning külmal talvel pole midagi paremat kui üks soe ja ilus kampsun!


II vaatus- Johanna Nurm
Teine etendus oli uues ruumis ja sinna kohale jõudes oli üllatus suur! Kõik modellid seisid liigutamata puupakkudel ja kõik inimesed said lihtsalt nende ümber käia ning imetleda kollektsiooni. Nagu oleks muuseumis olnud. 
Lõiked olid üpris keerulised ja toodete vormid olid väga lahedad. Mulle meeldis just see lavastus, sest see oli omapärane ning osad tooted olid ka väga meeldejäävad.


III vaatus- Marit Ilison
Kollektsioonis kasutatud kangad olid ilusad ning kõige lemmikum oli must õrnalt sädelev pits. Oii kus ma tahaks sellisest kangast kleiti!


Oleks tahtnud Disainiööst rohkem osa võtta, aga kahjuks pidin tööl olema. Õnneks varsti on algamas TFW, niiet siis saab rohkem moodi näha.

Kommentaare ei ole

Back to Top