Positivus '13

19-21 juuli toimus üks suurepärane festival ja usun, et paljud teavad sellest- Positivus!  Oeh..see festival on õhkkonna poolest lihtsalt uskumatult äge. Ei oska seda kõike sõnadesse pannagi...
Oma mõnusa asukoha, suurepäraste esinejate ja live'dega on see festival minu südame vallutanud. Positivusel näeb alati tuttavaid, kellega võib-olla pole kohtunud aastaid ning taasnägemise rõõm on suur. Festivalil on ka oma ajaleht, kuhu on jäädvustatud silmapaistvad inimesed, erinevad uudised esinejatest jne. Esikaanel oli muidugi meie oma president Toomas Hendrik Ilves, kes libistas õlut ja kuulas Eesti mussi. :) Ehk siis see festival on lihtsalt suurepärane!
Minu festival algas juba Kablis, kus me Raineriga nautisime rannarõõme ja lihtsalt puhkasime.

Edasi tegime juba sünnipäeva üllatuse Liisule, kes Ikla piiril endiselt ei saanud aru, et ta sõidab koos meiega Positivusele! Aitäh YFU seltskond! Positivus oli super koos Teiega :)  Palju nalja sai ja ma endiselt meenutan neid kajakaid, kui ERR uudistereporter tuli ja ütles, et sooviks intervjuud teha. :D See naer oli lihtsalt parim. :D
Võrreldes eelmise aastaga, siis sel aastal tegin ma mõne üksiku pildi. Nautisin täiel rinnal muusikat ja üldse ei meenunud pilte teha.

Mõtlesin natuke ka kirjutada nendest esinejatest, kes eriti meelde jäid.

Minu lemmikuks oli- üllatus-üllatus Imagine Dragons, aga tõesti, nad andsid kirjeldamatu live! Ma nautisin igat sekundit ja nende live oli energiline ja kaasahaarav! Nad suutsid kogu rahva kaasa tõmmata ja peale kontserti säilis veel pikalt see positiivsus! Nende live'le tagasi mõeldes tekivad siiani külmavärinad! Üks parimaid live', kus ma olen viibinud.

Teine suur lemmik oli Tom Odell. See 22-aastane mees on uskumatult andekas! Tema muusikastiiliks on indie folk. Ta üks populaarsemaid laule on "Another love". See laul on lihtsalt nii südames ja ta kontserdi ajal oli see ka viimane laul ning kogu see vibe, mis laval oli- ahhhh kui äge!

Peale Imagine Dragonsit läksime Nordea lava juurde ja poleks ealeski arvanud, et sellise laheda esineja otsa satume! Selleks oli C2C, kus on siis 4 DJ'd ning nende show- awesome! Lava liikus ning vahepeal tegid omavahel battle't, vahetasid kohti ja tõmbasid rahva käima! Saime korralikult tantsu vihtuda!
Peale tantsimist nautisime Sigur Ros'i kes oli väga mõnus. Ta omapärane stiil meeldib paljudele ja muidugi ta populaarseima loo "Hoppipolla" ajal oli rahvas pöördes.

Mulle nii meeldib see, et Positivusel sa võib-olla ei tea paljusid esinejaid, aga siis kui kuuled nende lugusid, siis esimene lause " ma tean seda laulu!!!" ja samuti tabas mind see lause Charli XCX-ga, kes andis ka väga laheda live!
Muidugi elasime ka Eesti esinejatele kaasa ja eriti meeldis mulle Paabel, keda ma nägin esimest korda laval. Tõeliselt äge! Ilus ilm, mõnus meeleolu ja tantsiv rahvas tegi nende live eriti meeldejäävaks!
Viimasel päeval meeldis mulle väga Michael Kiwanuka, kelle muusikastiiliks on jazz/soul. Tõeliselt andekas muusik!
Two Door Cinema Club tõmbas rahva käima ja andis mõnusalt energilise live!
Mõnusa kontserdi andis ka Efterklang, kes on juba varem esinenud Eestis.
Mulle meeldis ka The Sound Poets, aga kahjuks ma ei näinud nende kogu live, aga nende muusika oli päris mõnus. :) Ja muidugi The XX, kes lõpetas festivali. Awesome!  Kõik esinejad olid omapärased ning igaüks jäi millegagi meelde. Kirjutasin vaid osadest, kes jäid rohkem meelde.
Soovitan kõikidel seda festivali külastada, sest see toimub siinsamas ju! Iklast ainult 10-15 km!
Ma olen nii õnnelik, sest tänu Positivusele on väga paljud lahedad esinejad jõudnud minu playlisti! Seda festivali ja kogu melu on raske sõnadesse panna. Seda peab lihtsalt kogema. :)
Selleks aastaks on festival küll läbi, aga mälestused on õnneks veel eredad...  Ei jõua ära oodata uut Positivust!

Seniks aga..järgmise Positivuseni!

Kommentaare ei ole

Back to Top