Suvi on saabunud koos kooliga!

Aeg lendab nii kiirelt! Praegu kulub palju energiat lõputöö ja erinevate tellimustööde jaoks. Ootan juba nii väga aega, kus lõputöö kaitsmine on selja taga ning saan rohkem aega pühendada erinevatele õmblusprojektidele ja lihtsalt nautida suve, sest soojad ilmad on juba ammu saabunud!

Eelmine esmaspäev istusime Number 9´s ja saatsime Sanna USA-sse raamatuid müüma. :)



                                            Number 9 terrass on lihtsalt niii mõnus koht!


Teise ärasaatmise tegime kolmapäeval ning lõpetasime neljapäeva öösel. Pidime jäätisekokteile tegema, aga otsustasime lisada erinevaid lisandeid..  Tõeliselt tore õhtu oli!  Sanna sai paar tundi vist ikka  magada enne ärasõitmist. :D  Aga ma loodan, et tal läheb seal hästi ja tagasi tuleb kogemuse võrra rikkamana. :)  Eesmärk on tal suur ja ma usun, et ta täidab selle! :)



 Käisin kinos vaatamas ka Hispaania komöödiat "Olen nii elevil" ja mul polnud õrna aimu ka, mida ma vaatama lähen. Hispaania huumor on päris omapärane, palju palju roppust ja sellised naljad, et no tõesti?! Minge ja vaadake üle!
"Hangover 3" oli samamoodi lihtsalt lolli huumorit täis, aga no nalja sai, kuid mitte midagi üllatavat.

Laupäeval oli ELO koosolek ja mõnus istumine yfukate seltsis Kalarannas!


2 kinnast
                                               
                 Lõputöö valmib ja valmib!

Viimased 1,5 nädalat lõputöö tegemiseks!  Selle tegemine pole just kõige kergemini kulgenud.. Ostsin Itaaliast omale lõputöö kanga, et teha selline mõnus suvine jope. Osakond arvas, et see liiga õhuke ja siis läksin uut ostma. Valikuks osutus sinine puuvillane kangas, aga ega selle valikuga ka rahul ei oldud. :D Aga ma ei jätnud oma jonni, sest ma tahtsin kevad/sügis jopet ja selle ma ka teen omale. Kahjuks see kangas pole olnud minu vastu väga armas ja temaga on olnud palju jonni ning pisaraid. Eesmärk oli jope/mantel reedeks valmis saada, aga kuna kriit ei tahtnud kangalt välja tulla, siis pidin esiosa uuesti tegema ning eesmärk lükkub vist edasi.  Minu õnnetuseks polnud seda kangast enam poest saada, aga õnneks suutsime juhendajaga uue tehnoloogilise lahenduse leida ning nüüdseks on probleem seljatatud! :) Seest tuleb ägeda mustrilise tepitud voodriga. Natuke veel, varrukad otsa ja alläär ning siis saab suve hakata nautima! :)

Varsti pikem postitus mu esimesest meeste pintsakust!

Kommentaare ei ole

Back to Top