"8 sammu kunstist ettevõtluseni"

Alates veebruarist võtan osa Loomeinkubaatori projektist "8 sammu kunstist ettevõtluseni". Kokku kestab see 7 nädalat ning iga neljapäev on sisustatud mõnetunnise koolitusega. Seal osalevad TTHK, TTK, EKA ja EBS-i õpilased. Esimesel kohtumisel tutvustasid EKA õpilased oma kollektsiooni ideid ning siis valisid ülejäänud omale meelepärase idee, kellega koos töötada. Projekti eesmärk on läbi erinevate grupitööde ja koolituste tõsta meie teadlikkust ettevõtluses. Töötasime läbi erinevaid teemasid( oma imago loomine, turundus, kontaktide loomine jne) ja kõik koolitused olid väga mõnusad! Motivatsioon tõusis peale igat koolitust. :)
Eile oli siis meil viimane kokkusaamine, kus jagasime ülesandeid ning 21.mail on juba sisseostjate päev, kus siis EKA omad esitlevad oma kollektsioone.
Meie grupi EKA-kas on Joanna Kivihall, kelle kollektsiooni näete ka ERKI moeshowl! :)

Kui keegi õpib loetletud koolides, siis järgmine aasta kasutage kindlasti võimalust ära!  Need kõik neljapäevad arendasid mind ja andsid juurde erialaseid teadmisi ja oskusi. Kunagi ei puudunud fun ning sai tutvuda toredate uute inimestega. :)

Imago loomise koolitusel rääkis meile Marko Russiver, kes töötab  LONDON ad-s. Ta tõi meile näidetena Piret Pupparti brändi USCHANKA ja Denim Dreami kevad-suvise kampaania.
USCHANKA on suhteliselt uus turul ning kaugelt on näha, kuidas sinna on pandud hinge, aega ja armastust. Kogu töö on sõnuseletamatult ilus, nauditav. Kindlasti vaadake kodulehte! Piret käis ise meile samuti natuke rääkimas ning tõeliselt tore oli vaadata, kuidas ta ajab oma asja kirega! :)

Ühel neljapäeval oli meil koolitajaks Hannes Lents, kes oli oma energilise olemusega väga meeldejääv ning tema aitas meid kontaktide loomisega. Rääkisime ka mugavustsoonist ja sellest väljumisest. "Enamus inimesi ei taha tegelikult midagi uut ja põnevat, mingeid suuri proovilepanekuid ning väljakutseid. Nad tahavad olla turvalises keskkonnas, kindla sissetulekuga, mõnusalt- olla mugavustsoonis."
Paratamatult on see tõsi, aga kes ei tahaks tunda end turvaliselt?  Aga riskima peab- ükskõik, mis lõpptulemus on, vähemalt Sa proovisid.





Eile oli kiire päev ning hommikul olin praktikal ning Mari ütles, et teeme vestist kleidi.No aga teeme!
 Here it is!

Kui See oli valmis, alustasin ühte teist kleiti, mida varsti varsti näeb.

Tänane töö, mille lõpetan järgmine nädal. :)

Peale praktikat hüppasin ka Moetänavalt läbi ja ostsin mõnusad lühikesed püksid ja suvepapud omale, mida juba järgmine nädal saab kanda. :)


Suurepärane leid! 

Eile kohtusin oma kahe kliendiga ka, kellele tulevad ilusad lõpukleidid. Pilte saab näha juunis!
Peale seda kogu jooksmist läksin Inseneride Moeshowle, mis toimus TTÜ-s.
Kannan enda loomingut. :)
Mõni kollektsioon oli päris tore, paljusid olin juba varem näinud, kuid muidu võis enam vähem rahule jääda.
Uusi andekaid disainereid on Eestis kuhjaga ning meelde jäämiseks peab palju tööd tegema.

Selle pika päeva lõpetas mõnus vein.. :)

Päikselist nädalavahetust!

2 kommentaari

Back to Top