It´s about time!

Heiheiiii!

Viimaks võtsin end käsile ja otsustasin hakata blogi pidama, sest pidevalt toimub nii palju sündmusi ja tahaks neid kõiki ka paari aasta pärast mäletada. :)

Ise olen 21-aastane ning õpin hetkel 2. kursusel rätsep-stilistiks Tallinna Tööstushariduskeskuses. Arrrrrrmastan disaini, õmblemist, stilistikat, põnevaid ja pilkupüüdvaid outfite ning kõike moega seonduvat. Blogist võite leida mind inspireerivaid fotosid, artikleid, muusikat, ideid, erinevaid lahendusi õmblemises, tellimustöid,  DIY projekte ning muidugi tähtsamaid sündmusi mu elus. 
Kuidas ma moeni jõudsin?   
 Peale keskkooli lõpetamist sain ma aru, et tegelikult ainuke asi,millega ma tulevikus tegeleda tahan, on mood. Esimeses klassis pidime joonistama pildi, kelleks me saada tahame ning mina joonistasin end õmblusmasina taha. Väiksest peale on mind köitnud mood ja õmblemine ning väga raske oli sellega mitte kokku puutuda, sest mu ema on õmbleja ning tal on kõik vajalikud vahendid kodus olemas. Barbied said omale palju uusi outfite. :) 
Mingi aeg vaibus minus õmblemise tuhin, kuid mood jäi alatiseks südamesse. Jälgisin tänavamoodi ning lemmik on siiani Facehunter. Lasin emal õmmelda erinevaid riideid, sirvisin Burdasid ja teisi ajakirju ning olin pidevalt kursis.  Peale põhikooli kolisin Tallinna ja sain avastada "suurlinna" elu. Aasta aega õppisin vahetusõpilasena Saksamaal ning tagasi tulles veetsin enamus aja vabatahtlikuna YFU-s. Niiviisi kaugenes disain minust. Ma poleks 3-4 aastat tagasi arvanud, et ma leian end moega tegelevat. Aga siia ma jõudsin läbi erinevate eluetappide ning olen ülimalt rahul oma eriala valikuga. See on põnev ja kaasahaarav, kus mänguruumi on küllaga. 
Head lugemist!


The best is yet to come.

Kommentaare ei ole

Back to Top