SUMMERVIBES FOR SURE

Appi kui tuuline see päev oli kleidi kandmiseks! Enamus piltidel olid mul juuksed näos ja kleit jalge vahel! :D Aga iga blogger teab, et outfiti ei saa ju raisku lasta! See piirkond kus ma elan on lihtsalt ideaalne piltide tegemiseks. Iga nurgatagune on dream come true! Siiani on ka natuke harjumatu näha jõuluehteid igalpool rippumas, eriti kui väljas on 30 kraadi. Mingit jõulutunnet pole veel tekkinud, sest see kõik tundub lihtsalt nii koomiline. :D Aga ootan huviga oma Austraalia jõule! Kui temperatuur läks siin 40 kraadini, siis korraks küll igatsesin külma Eestit. :P Aga ainult korraks, sest suveriiete kandmine on ikka 10x parem kui kubujussiks mässimine!
Kuna mu elus on toimunud mõned muudatused, siis kahjuks ei saa ma hetkel natuke aega blogida, aga loodetavasti olen varsti tagasi! Saadan palju päikest, sest seda on siin küllaga!
***
That day was way too windy to wear a dress! But hey, any blogger knows that you can't waste a good outfit haha! Even tho most of the photos were ruined because of hair in my face and dress between my legs. :D Tried my best not to flash too much haha!! I really love that area where I'm living currently, sucks that I have to move in two weeks. Again. But more about it in next post. 
One thing what makes me laugh is to see all the Christmas decorations in the city. I'm not used to this for sure! 30 degrees and full sun, wait what where is the snow? :D When the temperature hit almost 40 here, for a second I really missed cold Estonia and snow. But it was only for a second. :P I really enjoy living here and planning to stay here longer than one year! Right now I've had some changes in my life so I can't blog for a while. Hopefully I will be back soon! Kisses!

3 kommentaari

Back to Top