MY INNER WOMAN / PART II

Appi, aeg lendab nii kiirelt! Alles me jalutasime vanalinna tänavatel ja nautisime 30 kraadist kuumust ja juba on augusti keskpaik.. ja mu sünnipäeva aeg! See aasta tegin omale palju kingitusi, sest keda siis veel poputada kui mitte iseend? Esiteks, tegin oma vana veneaegse jalgratta korda, mis on mul aasta aega rõdul seisnud... Ütleme nii, et ta on nüüd sõidukorras aga palju on veel teha :D Teiseks, kinkisin endale langevarjuhüppe, sest ma olen seda jumal teab kui kaua juba teha tahtnud. 23 tundus sobiv vanus selle tegemiseks, aitab edasilükkamisest! Kolmandaks, alustasin oma ühe suure unistuse täitmist! Kui asjad on kindlamad, siis jagan seda kõike ka kindlasti siin! :)
Aga sellised uudised ka, et sünnipäeva puhul paljastan natuke enda kohta ühtteist ja seda juba homses postituses! Võtame luukered kapist välja :D  Samuti, mõtlesin korraldada enda sünnipäeva puhul ühe giveaway, kus võiksin Teiega äkki oma loomingut jagada? Kes oleks selle poolt? Jeee or nooou?! Ma olen nii palju häid sõnu saanud oma töö ja blogi kohta, eriti just facebooki (siin kommenteerimine pole nii popp millegipärast :D) ja ma olen nii tänulik nende heade sõnade eest! Need annavad vaid motivatsiooni juurde! Aitäh!!!Nüüd on aeg Teile midagi vastu anda! :)
 See suvi on olnud tõeliselt maagiline, mul on nii palju energiat ja olen lihtsalt nautinud igat hetke sellest ajast!  See lause võtab päris hästi kõik kokku "Live life to the fullest!".
  

Gooosh, the time goes by so quickly! It was like yesterday, when we walked in Old town and enjoyed this hot weather and now it's already August...and my birthday time! I have done quite many presents.. for myself! Who else will coddle you when not yourself? So, firstly, I fixed my old bicycle. Secondly, I gifted myself a parachute jump because I have wanted to do this like for ages! Finally, I thought that age 23 will be suitable.. :D And last, I started to fulfill one of my dreams! When everything is more certain, than I will share it here too. 
But some news also! Tomorrow I will reveal something about myself! Yeah, lets get personal! And also, I thought that in case of my birthday I will make a giveaway and share with you my creation. What you think?! I've got so many good words about my blog and work and I'm so thankful so I need to share this happiness with you! 
This summer has been magical and I have so much energy and enjoyed every moment of this! This sentence will sum everything up "Live life to the fullest!".

6 kommentaari

  1. noo WOW kui ilus ja seksikas sa oled!

    VastaKustuta
  2. Jaa giveawayle ning need pildid..wow!!

    VastaKustuta
  3. Oh, julge oled, et langevarjuhüpet tegema lähed! :)
    Näita lugejatele ka oma ratast, kui valmis saab ja giveaway poolt olen kahe käega, Su looming on väga kena! ;)
    Toredat sünnipäeva! :)

    VastaKustuta

Back to Top