GOODBYE PERTH


Kas tõesti on see aeg käes kui ma jätan hüvasti oma kalli Perthi ja läänekaldaga ning teen algust oma idakalda seiklusega? Tuleb nii välja, sest paari tunni pärast lendan juba Brisbane poole!!! Sinna ma kahjuks pikalt ei jää, hoopis lähen väiksesse linna nimega Roma ning vaatan lõpuks oma sugulase elukoha üle! Tahaks küll ringi reisida ja avastada uusi kohti, aga tegelikult on lugu väga lihtne, mul on vaja kõigepealt pangakontot kasvatada.  Maasikafarmis töötades teenisin vaid kopikaid ja sain ära maksta elamiskulud/viisa/piletid jne. Hetkese seisuga plaanin peatuda natuke aega oma sugulase juures ja temaga  koos aega veeta. Tähistame ta sünnipäeva ning nädala pärast saab ta ka omale kutsika, niiet eks näha ole kuidas ma sealt minema saan! Ootan ka ühe tööpakkumise vastust ja kui hästi läheb siis oktoobrist teen kaks kuud ränka tööd ja peale seda algab suve nautimine ja eks näha ole kuhu elu mind viib! 
Hetkel olen natuke segaduses ja imelik lahkuda linnast, mis on mu koduks olnud eelmise aasta 12.septembrist. Mu armas turvapunkt, mu esimene Austraalia kogemus, esimene töö jne. Kohtasin siin nii palju imelisi inimesi ning võtan kaasa kuhjaga mälestusi. Nüüd on aga kõik teed valla. See vabaduse tunne on lihtsalt nii äge! Vabadus valida kus ma elan, kus ma töötan ja mida ma teha tahan. Mul on palju mõtteid ja unistusi mida sel aastal teha tahaks ja mu teine aasta siinpool maakera tuleb väga erinev esimesest! Elan 100% iseendale ning armastan oma seiklusrikast elu! Nüüd aga hüppan paar korda veel kõhukat oma kohvri peale, et see kinni mahuks, sest aastaga on ikka ühtteist kogunenud hah! Nii kahju on Perthist lahkuda, aga samas olen nii põnevil ja valmis alustama omamoodi uue etapiga! Austraalias ei ole hüvastijätte, on vaid see ya later!
/ / / 
Is it really time to move on and leave Perth behind? It's been my safe harbor for almost a year now but it's time to start a new chapter. So hello east coast and new adventures! Already in few hours I'll be on my way to Brisbane, not gonna stay there tho, because first I will visit my cousin in Roma (7 hours from Brisbane) and stay there for some time.  I would love to travel and explore new places right away, but first I need to get my funds up and I'm also waiting an answer about one job. I'm excited to stay at my cousin's and get to know more about her life in Roma. We can also celebrate her birthday together in few days and she will also get a puppy! I'm sold already haha! Can't wait to get my funds up already and start exploring all the amazing places. I have so many thoughts and dreams what I wanna do there and my second year in Australia will be so different from my first one. Crazy how life can change in one year and I am just so damn happy about living here. I am truly living for myself and I love that freedom feeling. 
It's a bit sad to leave Perth, met so many amazing people here and it was my first home. Now it's time to start over and create new memories! Like they say in Australia, it's never a goodbye, it's see ya later! 

Kommentaare ei ole

Back to Top